RSH eczeemdeken voor paard of pony met zomereczeem - Eczeempaarden.nl

RSH eczeemdekens
Eczeempaarden.nl
Ga naar de inhoud

Aan de RSH Eczeemdeken is een jarenlange ontwikkeling vooraf gegaan.

De RSH deken is proefondervindelijk ontstaan en net zo lang uitgetest tot het aan zeer hoge gebruikerseisen voldeed.

Perfectie van de RSH Eczeemdeken!
De dekens werden door ervaring en vele probeermodellen ontwikkeld. In de praktijk getest, konden alle details uitgeprobeerd en geperfectioneerd worden zoals; de sluitingen, draagcomfort, droging en duurzaamheid.

Pasvorm
Het resultaat is een goed passende deken, gemaakt van een ademende, sneldrogende en zeer robuuste, elastische functionele stof. De deken is zeer licht en sluit perfect aan.

Hinder
Uw paard zal absoluut niet gehinderd worden in zijn bewegingen door de RSH Eczeemdeken. Het zal in het begin voor u en uw paard best even wennen zijn om de deken aan te doen, maar ervaring leert dat eczeempaarden zich erg bewust zijn van de weldaad van de deken en binnen de kortste keren netjes stil blijven staan, of zelfs naar u toe komen zodra ze de deken in het oog krijgen.

Weersomstandigheden
De RSH deken kan dag en nacht bij alle weersomstandigheden gedragen worden.Het ademende materiaal is koel en laat het paard niet vermeerderd zweten. De kleur is zon- en insectafstotend. De dekens zijn bedoeld voor langdurig dagelijks gebruik.

Wassen
Het onderhoud is absoluut eenvoudig, de deken kan probleemloos bij 30 graden in de wasmachine gewassen worden. De dekens worden in 13 maten geleverd, van Shetlander tot grote koudbloed.Daarnaast is er een bijpassende hoofdbescherming leverbaar die perfect aansluit op de deken.

Bestellen? Click Hier
Informatie aanvragen? Click Hier

Postadres: de Wieken 17,   7707DS Balkbrug
BTWnr: NL105162036    KvK nr: 59914246
Telefoon: 0630866772
Terug naar de inhoud